Skip Navigation Links

Her er en update på corona-retningslinjerne i FBK

Corona-restriktionerne af 7. december 2020 fortsætter, og derfor er hallen stadig lukket..................... men den 22. marts 2021 blev der indgået en politisk aftale om en langsigtet plan for genåbning af Danmark.

Planen betyder, at indendørs idræt for børn og unge måske kan åbne den 21. april, og for voksne den 6 . maj. Planerne kan dog både blive fremrykket eller forskudt, alt efter hvordan corona-situationen udvikler sig. Det vides dog ikke på nuværende tidspunkt, om genåbningen vil omfatte badminton-sporten. Dette forhandles i øjeblikket af politikerne, ligesom hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages.

Vi ses forhåbentlig snart i hallen.

Pas på jer selv!


 

Kom og spil badminton i Frederiksbergs hyggeligste badminton klub!

I Frederiksberg Badminton Klub har vi plads til alle, så går du og drømmer om at få ketcher i hånden samtidig med et godt kammeratskab - er vi et godt valg!
 
Vi har holdtræning på forskellige niveauer for både ungdom, senior, veteraner og folk over 60, læs mere om de forskellige hold under afdelinger.
 
Har du lyst til at 'banke' din ægtefælle/kæreste eller veninde/ven, kan I leje en bane hos os. Dette gælder dog for en hel (eller halv) sæson - læs mere om dette under baneleje. Desværre kan FBK ikke tilbyde leje af baner på timebasis.
 
Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på fbk@fbk-hal.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i hallen :) 
 
 

Nyt ungdomsmedlem?       Klik her

Nyt seniormedlem?            Klik her
 
Nyt 60+medlem?                Klik her
 

Kommende begivenheder

Seneste nyt