60+ er for alle over 60 år. Vi har fælles træning med træner for begyndere og let øvede. Vi har træning for øvede, og vi har to turneringshold, der træner en gang om ugen.

Vi har fællestræning på to timer, så du i løbet af en træning kommer til at spille med forskellige spillere, og holdlederen sørger for at sammensætte parrene, så alle bliver udfordret, får sved på panden og en festlig fight. Hver træning starter med opvarmning og slagøvelser.

Vi er ambitiøse og vil hele tiden gerne blive dygtigere. Men det skal også være sjovt, og vi lægger vægt på at have et godt kammeratskab og en god stemning, som alle føler sig hjemme i. Træningen slutter med en øl eller en vand i klubbens hyggelige café. Af og til flotter vi os med en frokost.

Vi holder en festlig sommer- og julefrokost, der indledes med en turnering, hvor vi i lodtrækningen får så jævnbyrdige hold som muligt, så der bliver mest mulig kamp for alle.

Ca. en gang om måneden udsendes et nyhedsbrev, 60+NYT, til alle medlemmer.

Begyndere og let øvede tirsdag og onsdag kl. 12-14. Øvede træner mandag til fredag kl.10-12 og turneringspillere mandag kl. 12-14.

Seneste nyt