At spille badminton udvikler børn. Gennem sporten styrkes børnenes kondition, koordination, vedholdenhed, orientering, analyse, personlig indsigt og sociale relationer. Kvaliteter, der også medvirker til børnenes livduelighed udenfor banen.
 
Frederiksberg Badminton Klubs ungdomsafdeling tilbyder badminton for 4-18 årige. Vi har 16 ugentlige træninger med tider, der er tilpasset skolereformen. Der er mulighed for at træne 1-3 gange ugentlig. Vi anbefaler mindst 2 ugentlige træninger, så børnene oplever hurtig fremgang.
 
Vi prioriterer det sociale samvær og kammeratskab på tværs. Hver sæson har vi forskellige arrangementer i klubben, som fx nat-badminton, fokusturnering, julearrangement, klubfest m.m. Desuden er børn (og forældre) altid velkomne til at mødes og hygge i klubbens café.
 
Foruden træningen opfordres spillerne til at deltage i holdturnering og/eller åbne turneringer. Begge dele er i høj grad med til at øge børnenes interesse i og udbytte af sporten. Ligeledes kan vi anbefale diverse arrangementer i DGI-regi - de afholder bl.a. badmintonskoler. Se mere her

Seneste nyt